Welkom

Uw velgen laten repareren of renoveren?

Mooie velgen komen er niet vanzelf, die komen er door een afspraak met ons te maken!

De hoge kwaliteit uit zich niet alleen in de professionele uitvoering en snelle aflevering maar ook in het kunnen geven van doelgericht advies en onze scherpe prijzen. De waardevolle combinatie van goed opgeleide medewerkers en onze jarenlange ervaring met het renoveren, repareren en richten van velgen zorgt er steevast voor dat de wensen en eisen van onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid worden nageleefd.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Velgen Poedercoaten Dordrecht is onderdeel van Alders Coating. Hierdoor beschikt Velgen Poedercoaten Dordrecht over een state of the art machinepark waarmee wij iedere vorm van schade aan uw velgen kunnen repareren. Ons team van bekwaamde vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Brengt u uw velgen bij de velgenrichter krijgt u ze gegarandeerd zo goed als nieuw weer terug!

Meest voorkomende schade:

  • Lichte schade (door dagelijks gebruik)
  • Zware schade (verkeers ongelukken)
  • Stoeprandschade
  • Montageschade
  • Lak laat los
  • Opnieuw balanceren (richten) van de velgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *